U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 :: Buck International Sound, de professionals in licht & geluid! ::

 

Buck International Sound (BISsound) is een jong dynamisch bedrijf dat sinds 1994 actief is in licht en geluid voor de professionele markt. De eigenaar van Buck International Sound, Dhr. P (Paul) Klaassen is in en om Medemblik een bekend persoon bij het uitgaanspubliek. Mede door dat hij als Dj in bijvoorbeeld the Black & White te Medemblik en Bar dancing van Rooijen (Club van) te Wervershoof als Dj zijn kunsten aan het publiek vertoonde, en dit tot groot genoegen van het publiek. In 1996 besloot Paul (Dj Buck) om zich meer te gaan richten op het verhuren en verkopen van licht- en geluidsapparatuur. Ook ging Dj Buck door met drive in shows, en dan vooral met karaokeshow's voor de horeca. 

 
 

Buck International Sound is ten heden dagen Nederlands grootste verhuurder van karaokeshow's met meer dan 4000 titels. Sinds een aantal jaar opereert Buck International Sound vanuit een eigen pand om de klant nog meer tot dienst te zijn. Dit pand bevind zich op industrie terrein "Almere"  (achter de Fixet)  Bijna al onze producten kunt u bewonderen in onze showroom (zie foto's), daarom is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. We zijn gespecialiseerd in licht- en geluidsapparatuur, u kunt daarom altijd voor een compleet pakket bij ons terecht. Buck International Sound levert natuurlijk alleen topmerken van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs met de beste service.

Buck International Sound heeft een groot magazijn met apparatuur op voorraad, zo niet dan bestellen we het direct zodat u een ongekend snelle levering tegemoet komt. Buck International is onder andere dealer van bekende merken zoals: Antari, Showtec, Synq, Dap, Audience Delight, DBX, JB, Pioneer en Sennheiser. De foto van deze lichteffecten is in onze eigen showroom gemaakt. Bij Buck (Paul) staat de koffie altijd en voor iedereen klaar. Dus heeft u interesse gekregen kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze showroom. Tevens kunnen wij u van alles vertellen over onze geweldige drive-inshows die dagelijks overal in Nederlands rond toeren. Tot snel bij Buck International Sound. De professionals in licht & geluid!