U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Binnenkort treft u hier meer informatie aan.


Momenteel veranderd ons licht verhuuraanbod regelmatig, Het is voor ons bijna onmogelijk om de website up to date te houden.
maar wat blijft zijn de onderstaande items die ook regelmatig vernieuwd worden

 

Led par 56    rgb                  € 5.00
Led tri par     rgb                  € 6.00

Led tri Q4 par  rgbw             € 7.50  

Led par rgbwauv outdoor    € 15.00

 

set van 4 par 56 rgb             € 25.00 incl controller

Diverse led licht effecten vanaf € 17.50

Diverse movingheads vanaf € 20.00

Diverse lasers vanaf € 50.00
rookmachines incl 1 liter vloeistof €15.00

Diverse afmetingen spiegelbollen met motor vanaf 15.00

 

 

 

Algemene verhuur voorwaarden:

Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW. De huurtarieven gelden voor een huurperiode van 24 uur, aanvangend 14.00 uur. Bij een gebruiksduur van minder dan 24 uur wordt minimaal 1 huurperiode van 24 uur berekend. De gehuurde artikelen kunnen vanaf 14.00 uur worden opgehaald en dienen de volgende dag voor 14.00 uur te worden terugbezorgd, tenzij anders overeengekomen. Bij een aaneengesloten huurperiode van meerdere dagen, wordt voor de dagen volgend op de eerst dag een huurprijs berekend van 50% van de huurprijs van de eerste dag per dag. Bij het afhalen van apparatuur is het vertonen van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs, en/of identiteitskaart) 2 keer verplicht. Een vastgestelde borgsom dient bij het afhalen van de apparatuur te worden voldaan. Bij schade aan apparatuur, worden de daaraan verbonden herstelkosten op de terug te ontvangen borgsom in mindering gebracht. De apparatuur kan door onze eigen bezorgdienst worden afgeleverd, bedrijfsklaar aangesloten en weer opgehaald worden, prijzen in overleg. Buck International Sound is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die door de huurder diens personeel, relaties of bezoekers is veroorzaakt of ontstaan. Alsmede niet aansprakelijk voor schade, ontstaan door uitval of ondeugdelijk werking van apparatuur door welke oorzaak ook. Bij schade, verlies of diefstal is de huurder volledig aansprakelijk voor herstelling - respectievelijk vervangingskosten van de gehuurde apparatuur.